Saka Sisters lakonan Sara Ali dan Abam Bocey

Drama Saka Sisters merupakan terbitan KRU Studios dan diarahkan oleh Ezrie Hakimie & Yusry Abdul Halim. Akan bersiaran di Astro Warna setiap Rabu hingga Jumaat jam 9.00 malam.

Saka Sisters

Para Pelakon

Sara Ali, Cik Manggis, Abam Bocey, Luqman Hafidz, A.R Badul, Sheila Mambo, Reza Hasbi, Munir, Henzi Andalas, Naim Shamshol, Fifi Faizah, Hafiyah Hafiz.

Sinopsis Saka Sisters

Kisah pengembaraan dua beradik tak seiras, Suri dan Laila yang terpaksa menerima saka milik arwah Pak Jaber. Melalui saka itu mereka menyelesaikan kes-kes misteri, paranormal dan hantu.

Jangan terlepas menyaksikan drama seram komedi Saka Sisters pada setiap hari Rabu hingga Jumaat di Astro Warna jam 9 malam yo.

+ comments + 12 comments

2 November 2017 at 21:26

sorry admin... kata saka sisters air every rabu hingga jumaat. tapi kenapa baru 2 episod neh???

3 November 2017 at 04:33

Cerita dh episod ke 5 dh

4 November 2017 at 02:44

hai . saka sisters ni tak updated ke ?

5 November 2017 at 06:06

min nanti pls update nanti...tq :)

5 November 2017 at 20:25

Kenapa saka sisters sampai ep 2 tk update ke??tolong update blh sbb saya nk tgk cerit a ni

7 November 2017 at 08:00

kenapa admin mcm da tak update cerita2 kat dlam ni

13 November 2017 at 17:49

citer 2 episod je

16 November 2017 at 03:28

kalau setakat dua eposid baik jangan upload dan advertise

16 November 2017 at 17:03

@iron ali aku peduli ape.. ko sape bhai..

26 November 2017 at 21:13

@kepala bergetar kenapa sampai sekarang tak update cerita saka sisters boleh tolong update.Tq

1 December 2017 at 13:43

update please...episod 15 paling pnting kalau ada

11 December 2017 at 03:08

kalau kt sini banyak yg tak taip u gais cari kt website laen. bnyk lg website yg update cepat. KB skrg ni tak mcm dulu lah. bnyk sgt komitmen kot bnyk sgt cerita nak upload

Post a Comment

 
Sejak 2009 - Kepala Bergetar